Aqua sensa

Specialist Aqua Sensa regio Kortrijk – Harelbeke – Waregem

Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche tot het bad en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. De keuken, waar vroeger faiencetegeljes de look bepaalden, krijgt nu een meer eigentijds design door werkblad, spatwand en vloeren volledig zonder voegen af te werken. Hoe kan dit? Aqua Sensa is het antwoord!

Bij BVBA Dean Vervaeke uit Deerlijk zijn wij ervaren in het plaatsen van Aqua Sensa. Wij zijn hiervoor werkzaam in de wijde regio Kortrijk, Harelbeke en Waregem.

Waarom Aqua Sensa?

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden. De gedroomde totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Aqua Sensa is bijzonder kras-en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar, dit mede dankzij de beschermende vernis. U kan kiezen tussen een natuurlijk mat uitzicht of een meer intense glans die diepte geeft aan de kleuren. Deze techniek kan toegepast worden op pleisterwerk, cementering, betegeling en tal van andere ondergronden.

De techniek beperkt zich niet alleen tot muren en vloeren maar kan voor andere zaken zoals kasten, kastdeuren, werkvlakken,…ook gebruikt worden.

Aqua Sensa hult het interieur in een discrete, minimalistische stijl die warmte en sfeer uitstraalt. De techniek oogt als natuursteen en schept een zeldzaam gevoel van eenheid en rust. Ook voor verdere interieurafwerking staan wij klaar.

Vrijblijvende offerte voor uw Aqua Sensa

Interesse in Aqua Sensa? Dan kan u via ons formulier uw vrijblijvende offerte aanvragen of ons bellen voor meer informatie: 0484 07 44 78

Samen realiseren we uw droomproject!

Onze laatste realisaties