Over ons

Ervaren schildersbedrijf werkzaam in de wijde regio Kortrijk – Waregem – Harelbeke

De drijvende kracht achter schildersbedrijf BVBA Dean Vervaeke uit Deerlijk, is onze motivatie om unieke realisaties voor onze klanten te bewerkstelligen.

Ervaring heeft ons team in staat gesteld om naast het reguliere schilderwerk ook schilderstechnieken te beheersen. Om onze klant het volledige aanbod te kunnen garanderen, is bijscholing uiteraard onmisbaar.

U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor:

We kiezen voor kwalitatieve producten van Boss Paints. Zo garanderen wij onze klant een perfect resultaat. Bij twijfel over hechting en ondergrond kan beroep worden gedaan op een team van technisch adviseurs van de leverancier.

De klant kiest de graad van afwerking en kan rekenen op onze gefundeerde input om het project een extra boost te geven. Een techniek is soms moeilijk te kiezen op basis van kleine stalen. Het kan dus opportuun zijn om onze klanten te laten kiezen op basis van grotere staalvoorbeelden. Bijvoorbeeld in een ingerichte showroom.

Wij werken met een transparant onderbouwd prijssysteem en dragen het nakomen van afspraken hoog in het vaandel.

BVBA Dean Vervaeke is in volle expansie. Dankzij tevreden klanten en blijvende aandacht voor kwalitatieve diensten, is een uitbreidend en samenhangend team een onmisbare schakel. BVBA Dean Vervaeke zit op de juiste koers. Laat u zeker eens overtuigen door ons portfolio!

Wij zijn werkzaam in volgende (wijde) regio’s van:

  • Deerlijk
  • Kortrijk
  • Harelbeke
  • Waregem

Gratis vrijblijvende offerte bij ons schildersbedrijf aanvragen:

U kunt ons altijd contacteren via ons contactformulier of offerteformulier. Of bel ons op: 0484 07 44 78

Samen realiseren we uw droomproject!

 

Dean Vervaeke

Zaakvoerder

 

Samen realiseren we uw droomproject!

Onze laatste realisaties