Behangwerken

Jouw behangwerken (wijde regio Waregem – Kortrijk -Harelbeke)

Naast de reguliere schilderwerken, kan ook geopteerd worden om een eye catcher in uw ruimte tot zijn recht te laten komen. Tegenwoordig is behangpapier daar een ideale tool voor.

Gaat uw voorkeur nu uit naar een klassiek behangpapier of een papier met structuur waarop kan geschilderd worden, behangpapier is veelzijdig. We adviseren u graag in uw keuze.

Onze behanger toont u de vele mogelijkheden

Tegenwoordig kan u ook opteren voor een fotobehang waarop u bijvoorbeeld het lieve snoetje van uw kindje kan bewonderen. Of kiezen voor driedimensionale dessins waarmee kleuren anders gepercipieerd worden.

Behangpapier is een uniek middel om een bepaalde sfeer te creëren in uw ruimte. We denken aan het klassieke, het hippe, het gezellige, het speciale, het kinderlijke,… voor u zeker wat wils in ons aanbod!

Behangen is en blijft een kunst, BVBA Dean Vervaeke in Deerlijk maakt voor u het verschil.

Wij werken in de wijde regio Kortrijk, Harelbeke en Waregem. Onze behangers hebben al jarenlange ervaring en denken met u mee. Zo krijgt u het resultaat dat u voor ogen had. Ook voor interieurwerken of binnenschilderwerk kunt u bij ons terecht.

Onze behanger geeft u een offerte op maat voor uw behangwerken

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar onze behanger 0484 07 44 78 of vraag via ons formulier uw offerte aan.

 

Samen realiseren we uw droomproject!

Onze laatste realisaties