Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken in regio Kortrijk – Harelbeke – Waregem – Deerlijk

Uw klassieke schilderwerken maken deel uit van een breder gamma aan diensten dat BVBA Dean Vervaeke uit Deerlijk aanbiedt. Wij werken voor particulieren alsook voor bedrijven, dus ook voor u! En dit in de wijde regio rond Kortrijk, Harelbeke en Waregem.

Binnenschilderwerken beslaan een breed gamma aan mogelijkheden. Onze schilder licht ze graag voor u toe, zodat u de juiste keuze kan maken. Zo kan u denken aan het schilderen van uw muren en plafonds, lakken van trappen en deuren, bewerking van bestaande of nieuwe meubelen,…

Wenst u uw bestaande trap te vernissen om de natuurlijke look te behouden of gaat uw voorkeur meer richting oliën in kleur maar toch met respect voor de houtsoort? Er zijn werkelijk tal van mogelijkheden aangepast aan uw wensen. Onze schilder weet raad!

Binnenschilderwerken: hoe gaan wij te werk?

We creëren, na grondig overleg met onze klanten en externe partners, interieurs met oog voor detail en met net dat tikkeltje meer. Kleurkeuze, keuze van structuren,… zijn zaken die niet onbelangrijk zijn indien we van uw interieur een pareltje willen maken.

Onze werkwijze is transparant met duidelijke info over planning van de werken, prijssetting, productkeuze,… Op die manier leveren we niet enkel kwalitatieve schilderwerken maar bieden we een totaalpakket aan onze klant aan. En dit tegen een marktgerichte prijs.

We werken steeds met aandacht voor orde en netheid, nakomen van gemaakte afspraken,… zodat uw project een zorgeloze ervaring wordt. Ook voor behangwerken of buitenschilderwerken kunt u bij ons terecht.

Onze schilder geeft u een offerte op maat voor uw binnenschilderwerk

Wenst u een vrijblijvende offerte? Dan mag u ons altijd bellen 0484 07 44 78 of via ons formulier een offerte aanvragen.

Samen realiseren we uw droomproject!

Onze laatste realisaties