Decoratieve technieken

Interieurafwerking tot in de puntjes (wijde regio Harelbeke – Waregem – Kortrijk)

Afwerkingsbedrijf BVBA Dean Vervaeke uit Deerlijk staat, zoals u weet, voor net dat tikkeltje meer. Een item dat zeer gegeerd is bij het brede publiek is ons aanbod aan decoratieve technieken, de ideale aanvulling op uw schilderwerken. Wij zijn werkzaam in de wijde regio Kortrijk, Waregem en Harelbeke.

We denken aan ‘Maroc‘ en nemen u mee op reis naar een fantasieland met natuurlijke steenimitaties. U kan opteren voor een vlakke imitatie, een imitatie met verschillende structuren en met verschillende kleuren, een betonimitatie en ga zo maar door.

Modern, strak, soms warm, glinstering door lichtreflectie,… zijn gevoelens die naar boven komen bij de stuctechniek ‘Ice‘ op basis van geslepen glasparels. Wist u zelfs dat het mogelijk is dat uw muur overdag zonlicht opneemt en het ’s avonds op u loslaat? Ook uw home cinema behoeft niet langer een projectiescherm maar Ice op uw muur doet voor u net datzelfde.

Ieder gebouw, ieder huis, ieder appartement,… heeft wel ergens een probleemwand waar telkens deuken en krassen op komen. ‘Tusk‘ tovert uw ergernis om tot een accentwand om U tegen te zeggen. Zelfs in de kinderkamer van uw lieverd is Tusk een aanrader!

Een gevoel van warme, natuurlijke schoonheid komt spontaan bij u op bij een accent met kalkverf‘. Samen met u creëren we een chic element in uw interieur.

Houdt u van een vlak met kleurschakeringen die te danken zijn aan kleine metaaldeeltjes? ‘Metallic Chic‘ kan voor u alvast een extra troef zijn dan. U kan kiezen voor afwerking met het mes, met de borstel, met onze spuitmachine,… de mogelijkheden zijn dus zeker niet gelimiteerd! Geniet elke dag van dit wondermooie effect!

Offerte op maat voor uw interieurafwerking

Wij geven u als afwerkingsbedrijf graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw interieurafwerking. U kunt ons hiervoor bellen 0484 07 44 78 of via ons formulier uw offerte aanvragen.

Samen realiseren we uw droomproject!

Onze laatste realisaties