Prijzen schilderwerken

Wat kost een schilder?

Iedereen met schilderwerken stelt zich meteen de vraag “Wat kost een schilder?”. Hierop een eenzijdig antwoord geven is moeilijk. Want de totale kostprijs van een schilder of schilderwerken wordt altijd beïnvloed door het soort uit te voeren werk.

Wij werken graag op maat voor de prijzen van een schilder of schilderwerken uitgevoerd door BVBA Dean Vervaeke. Op die manier stellen we een offerte op die realistisch is, gebaseerd op jouw specifieke opdracht. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Want bij elk schilderwerk volgen we jouw unieke wensen. Dat zorgt ervoor dat we hier niet zomaar een standaard kostprijs kunnen geven. Wij willen correct en transparante offertes op maat voorstellen.

Wat zijn de specialisaties van ons schildersbedrijf?

De prijzen voor ons schilderwerk hangen natuurlijk ook af van het type werk. Wij voeren immers zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken uit.

Daarnaast zijn wij ook ervaren in Aqua Sensa, kaleiwerken en behangwerken. Bekijk dus zeker eens onze dienstenpagina!

De prijs van je schilderwerk laten bepalen

Wij horen graag wat voor schilder je zoekt en welke schilderwerken je wilt laten uitvoeren. Daarbij geven we je als schildersbedrijf ook graag advies. Want zo komen we samen tot de beste oplossing voor al je wensen. Heb je vragen? Vul dan ons contactformulier in.

Bij BVBA Dean Vervaeke vinden we dat er ook een plaatselijk bezoek bij hoort. Op die manier zien onze schilders de situatie. Het is zo ook gemakkelijk om de schilderwerken met jou te bespreken. En zo krijg je een correcte offerte. Neem dus zeker eens contact met ons op!

Richtprijzen van ons schilderwerk

Wil je toch al richtprijzen ontvangen? Stuur ons dan jouw vragen en ontvang een vrijblijvende offerte wanneer mogelijk (afhankelijk va het type schilderwerk). Je kan me nu ook bellen voor meer info en prijzen: 0484 07 44 78

Als schildersbedrijf zijn wij werkzaam in de wijde regio Deerlijk,  Kortrijk, Waregem en Harelbeke.

Samen realiseren we uw droomproject!

Onze laatste realisaties